diumenge, 29 de març del 2020

Famílies de 2n


Hola famílies de 2n de Primària!
Esper que estigueu tots bé!

Us havia donat feinetes per 15 dies però com que la quarentena s’ha allargat us aniré enviant feina cada setmana a través del vostre correu electrònic. És molt important que els qui encara no ho heu fet, m’envieu la vostra adreça elctrònica. L’escola us va enviar un sms amb el meu correu però si algú no ho té és: xiscacampsb@gmail.com
  Pensam que en aquesta situació tan excepcional i estranya per a tots, és molt convenient que els nins i nines seguesquin un horari i unes rutines de dilluns a divendres i el cap de setmana pugui esser més lliure, com sempre!
Cada dilluns us donaré deures, a través del correu, per fer durant tota la setmana  i aquests són obligatòris.
 Després hi haurà unes feinetes opcionals que trobareu si entrau a la pàgina web de l’escola : http://ceipsonveri.wordpress.com  . Podreu entrar dins el blog de “Primer Cicle” i allà trobareu contes per escoltar, pel.lícules de Disney i molts d’enllaços interessants per aprendre i divertir-se.
Podeu retornar-me les feines de dues maneres: Fent una foto a la feineta  i me l’enviau per correu electrònic o bé  podeu fer la fitxa directe a l'ordinador amb Word i enviar-me-la també al meu correu.

Molts d'ànims a totes les famílies i esperam veure-us aviat!
                        Una abraçada
                                                       Xisca
                                                       Mestra de 2n de Primària.
                                                                          
                                                                              




                 
                                                             

Hola familias de 2º de Primaria!
¡Espero que estéis todos bien!
 Os había dado deberes para 15 días pero como la cuarentena se ha alargado os iré enviando trabajo cada semana a través de vuestro correo electrónico. Es muy importante que los que todavía no lo habéis hecho, me enviéis vuestro correo electrónico. El colegio os envió un sms con mi correo electrónico pero si alguien no lo tiene es: xiscacampsb@gmail.com  
 Pensamos que en esta situación tan excepcional y extraña para todos, es muy conveniente que los niños y niñas sigan un horario y unas rutinas de lunes a viernes y el fin de semana pueda ser más libre ,¡como siempre!
 Cada lunes os daré deberes, a través del correo, para hacer durante toda la semana y estos son obligatorios.
 Después habrá unos trabajos opcionales que encontraréis si entráis en la página web del colegio: http://ceipsonveri.wordpress.com . Podréis entrar en el blog de "Primer Cicle" y allí encontraréis cuentos para escuchar, películas de Disney y muchos enlaces interesantes para aprender y divertirse.
Podéis devolverme los deberes de dos maneras: Haciendo una foto al trabajo y me la enviáis por correo electrónico o bien podéis hacer la ficha directamente en el ordenador con Word y enviarmela también a mi correo.
 Muchos ánimos a todas las familias y esperamos veros pronto!                      
                            Un abrazo                                                       
                                                Xisca    
                                                Maestra de 2º de Primaria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada