dilluns, 8 de juny del 2020

Feinetes 1r setmana 08-06 a 12-06

Bon dia,


us deixem penjades totes les feines d'aquesta setmana: 

  • CATALÀ: (llibre)
    • competència lectora (verd clar): pàgines: 15 - 16 - 19 - 20 
    • escrpitura (verd fosc): pàgines: 21 - 22 (exercici 4 NO) - 23 - 24


  • CASTELLÀ:  Os propongo hacer un ejercicio libre de expresión escrita. Podéis decir a vuestros hijos que escriban algo que les guastaría que María lea, algo que les haga ilusión contarme. Puede ser breve, entre 5  y 10 líneas. Después pueden dibujar lo que han escrito y colorearlo. Guardaré estas pequeñas redacciones para ellos cuando volvamos a vernos en el cole.


  • MATEMÀTIQUES: pàgines: 20 - 27 - 28
Sólo estas tres. Las que quedan de medidas: longitud y peso las trabajaremos en septiembre el curso que viene.
Os adjunto una fotocopia de sumas llevando, para que practiquen y no pierdan la dinàmica. No hace falta imprimir. Podéis hacerlas en un cuaderno.

El cuaderno número 2 de matemáticas puede ser que no lo tengan terminando. En ese caso, lo pueden ir haciendo a su ritmo. No lo tenían todos igual.


  • PLÀSTICA:  Aquesta setmana us proposem que us dibuixeu vosaltres a la platja // Esta semana os proponemos que os dibujéis vosotros en la playa. 


  • ANGLÈS:  Buenos días, 

    Els deures d'aquesta setmana tornen a ser una fitxa interactiva. M'ho poden enviar per la plataforma seguint les instruccions del correu de la setmana passada. 




    Micaela  megavilanmillan@educaib.eu


NO OBLIDEU DE MIRAR TOTES LES ENTRADES QUE ANEM PENJANT EN EL BLOC PER SI ALGUNA US INTERESSA, TAMBÉ US ANIRÀ BÉ PER REPASSAR DIFERENTS CONCEPTES. TAMBÉ TENIU L'ENTRADA DE FEINES OPCIONALS AMB MOLTS D'ENLLAÇOS PER REPASSAR TOT EL QUE HEM TREBALLAT A L'AULA, AMB ACTIVITATS DIVERTIDES. //  NO OLVIDÉIS MIRAR TODAS LAS ENTRADAS QUE VAMOS COLGANDO EN EL BLOC POR SI ALGUNA OS INTERESA, TAMBIÉN OS IRÁ BIEN PARA REPASAR DISTINTOS CONCEPTOS. ADEMÁS TENÉIS LA ENTRADA DE FEINETES OPCIONALS CON MUCHOS ENLACES PARA REPASAR TODO LO QUE HEMOS TRABAJOS EN CLASE, DE UNA FORMA DIVERTIDA. 

ENVIEU-NOS FOTOS, TENIM GANES DE VEURE'LS, I SI ENS DONEU PERMÍS LES PENJAREM EN EL BLOC I AIXÍ TOTS I TOTES ES PODRAN VEURE!!!!!
¡¡¡MANDAN-NOS FOTOS, TENEMOS GANAS DE VERLOS Y VERLAS, Y SI NOS DAIS PERMISO LAS COLGAREMOS EN BLOC Y ASÍ TODOS Y TODAS SE PODRÁN VER!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada