diumenge, 31 de maig del 2020

Feinetes 1r setmana 01-06 a 05-06

Bon dia,


us deixem penjades totes les feines d'aquesta setmana: 

  • CATALÀ: (llibre)
    • sons i lletres (color taronja): pàgines: 57 - 58 (2a part exercic 3 NO), 60 - 61
    • competència lectora (verd clar): pàgines: 51 - 53 - 54
    • escrpitura (verd fosc): pàgines: 15 - 16
    •  jocs de llengua (blau fosc): pàgines: 10 (ex. 3 NO), 15 - 16 



    • MATEMÀTIQUES: pàgines: 11 - 19 - 23 - 25 - 26
    Como veis, hay dos fichas para trabajar las horas. En clase lo aprendemos de forma manipulativa y experimental mediante juegos y relojes de juguete. También con ayuda de la pizarra digital antes de hacer la feineta del libro. Os recomiendo que primero les expliquéis las agujas de horas y minutos y lo hagáis con ellos con un reloj de verdad.

    El cuaderno número 2 de matemáticas puede ser que no lo tengan terminando. En ese caso, lo pueden ir haciendo a su ritmo. No lo tenían todos igual.


    • PLÀSTICA:  Aquesta setmana us proposem una activitat amb paper de diari, us deixem alguns exemples, però no els podeu compiar, heu de fder volar la imaginació. // Esta semana os proponemos una actividad con papel de diario, os dejamos algunos ejemplos, pero no se vale comparlos, tenéis que hacer volar la imaginación!!! 






    • NATURALS: Aquesta setmana us proposem un experiment, us deixem l'enllaç tot seguit, feu-ne una foto i/o algun vídeo i ens ho passeu!!!!!sta semana os proponemos un experimento, os dejamos el enlace, haced una foto y/o un vídeo y nos lo mandáis


    • MÚSICA OPCIONAL:  Construïu un xilòfon amb gots d'aigua, inventeu-vos una melodia, graveu-vos i envieu-nos el vídeo. Us deixem un exemple de xilòfon (no cal que sigui aigua amb colorant)// Construid un xilófono con vasos de agua, inventad una melodía, grabaros y nos mandáis el vídeo. Os dejamos un ejemplo de xilófono (no hace falta que sea agua con colorante).

    • ANGLÈS:  Buenos días, 

      Els deures d'aquesta setmana tornen a ser una fitxa interactiva sobre els animals que estem fent. M'ho poden enviar per la plataforma seguint les instruccions del correu de la setmana passada. 



      Por cualquier consulta, estoy a vuestra disposición. 

      Saludos, 



      Micaela  megavilanmillan@educaib.eu


    NO OBLIDEU DE MIRAR TOTES LES ENTRADES QUE ANEM PENJANT EN EL BLOC PER SI ALGUNA US INTERESSA, TAMBÉ US ANIRÀ BÉ PER REPASSAR DIFERENTS CONCEPTES. TAMBÉ TENIU L'ENTRADA DE FEINES OPCIONALS AMB MOLTS D'ENLLAÇOS PER REPASSAR TOT EL QUE HEM TREBALLAT A L'AULA, AMB ACTIVITATS DIVERTIDES. //  NO OLVIDÉIS MIRAR TODAS LAS ENTRADAS QUE VAMOS COLGANDO EN EL BLOC POR SI ALGUNA OS INTERESA, TAMBIÉN OS IRÁ BIEN PARA REPASAR DISTINTOS CONCEPTOS. ADEMÁS TENÉIS LA ENTRADA DE FEINETES OPCIONALS CON MUCHOS ENLACES PARA REPASAR TODO LO QUE HEMOS TRABAJOS EN CLASE, DE UNA FORMA DIVERTIDA. 

    ENVIEU-NOS FOTOS, TENIM GANES DE VEURE'LS, I SI ENS DONEU PERMÍS LES PENJAREM EN EL BLOC I AIXÍ TOTS I TOTES ES PODRAN VEURE!!!!!
    ¡¡¡MANDAN-NOS FOTOS, TENEMOS GANAS DE VERLOS Y VERLAS, Y SI NOS DAIS PERMISO LAS COLGAREMOS EN BLOC Y ASÍ TODOS Y TODAS SE PODRÁN VER!!!!

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada